Kan ik een proefdruk bestellen?

Voorbeeldkaartjes


Een proefdruk is helaas te kostbaar voor deze druktechniek. Maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden, want wij begrijpen dat het belangrijk is om het perfecte geboortekaartje te kiezen voor jullie kleintje. Daarom bieden we een unieke service aan waarbij we eerder gedrukte kaartjes versturen, zodat jullie de techniek en kleuren zelf kunnen ervaren

We weten dat het moeilijk kan zijn om alleen op basis van een ontwerp-PDF een volledig beeld te krijgen van hoe het uiteindelijke kaartje eruit gaat zien. Daarom sturen we ook eerder gedrukte kaartjes die we hebben gemaakt, zodat jullie de prachtige techniek en de levendige kleuren zelf kunnen bewonderen. Door het kaartje daadwerkelijk in handen te hebben, kunnen jullie een weloverwogen beslissing nemen en ervoor zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jullie wensen.

Ontwerp als PDF

Onze ontwerp-PDF’s worden speciaal gemaakt om een goed beeld te geven van het te verwachten kaartje. Ze bevatten alle details van het ontwerp, inclusief de gekozen kleuren, illustraties en lettertypes. Hoewel het geen fysiek voorbeeld is, biedt de ontwerp-PDF een gedetailleerd inzicht in hoe het uiteindelijke kaartje eruit zal zien, zeker als je het uitprint.

Het maken van een letterpers proefdruk is te kostbaar vanwege de specifieke druktechniek die we gebruiken. Letterpers kaartjes zijn handwerk en voor 1 kaartje moeten wij drukplaten maken, de kleur mengen en de pers instellen.

 Maar geen zorgen, door de combinatie van de voorbeeldkaartjes en kleurstaaltjes + het ontwerp PDF bieden we de mogelijkheid om een gedetailleerd inzicht geeft in het te verwachten kaartje. Zo kunnen jullie met vertrouwen het perfecte geboortekaartje kiezen.

proefdruk geboortekaartjes letterpers
Letterpers letterpress geboortekaartje strikjes kleuren kaartje 7 scaled 1

Neem vandaag nog cont