Persoonlijke geboortekaartjes

Echt persoonlijke ontwerpen, hoe eigen maak je dan de geboortekaarten!

Alle kaarten op de website kunnen wij voor jullie aanpassen. Zo kom je tot een prachtige kaart. Maar wil je een kaartje echt aanpassen naar jullie gezinssituatie? Dan kan je foto’s naar ons toesturen zodat wij het silhouet kunnen vertalen naar een uniek ontwerp.

Skyline, gebouwen, huisdier, tuin, voet- of handafdruk?

Wat zou jij willen laten tekenen?

Voor het maken van een ‘eigen’ ontwerp gemaakt door de ontwerpsters van Letterpers moet je rekenen op een meerprijs van gemiddeld 50 euro ex btw. Afhankelijk van het aantal elementen.

Woon je in het buitenland of heb je in het buitenland gewoond? Hebben jullie verre reizen gemaakt en willen jullie meerdere steden op jullie geboortekaartje als skyline? Dit is alles mogelijk! De ouders van Ruben wonen in New York en wilden graag elementen uit Nederland terug laten komen van de plekken waar ze hebben gewoond, de vuurtoren van Vlieland waar ze zijn getrouwd en de skyline van New York. Ze gaven ons een moodboard met foto’s die ze graag wilden verwerken op het kaartje.

De foto’s gebruiken wij om een eerste schets te maken. Het tekenen van een skyline kost veel tijd, daarom is het fijn om van te voren al duidelijk te hebben wat jullie als ouders graag op de kaart willen helpen. Zo kunnen wij nog makkelijk schuiven en gebouwen toevoegen of eraf halen.

Als extra toevoeging kozen de ouders voor een irisdruk op de achtergrond. Dit is een zomers kleurverloop geworden. Door de preeg komt de skyline omhoog en aan de binnenkant van de kaart staan alle overige gegevens. Ben je ook op zoek naar een unieke skyline op maat getekend voor jullie? Mail ons met jullie ideeën! Hier zie overigens nog veel meer ontwerpen met diverse steden en elementen.

De hele kleine handjes en voetjes zijn zo bijzonder! Dat wil je graag vastleggen. Met inkt kun je een afdrukje maken en inscannen. Of koop een stempelsetje speciaal voor deze afdrukken.

Mooi idee, zet de geboortebloem op het kaartje. Zo heb je altijd een persoonlijke touch.

Januari: Sneeuwklokje en Anemoon

Februari: Viooltje en Primula

Maart: Narcis en Jonquille

April: Madeliefje en Paardenbloem

Mei: Lelietje-van-dalen en Sleutelbloem

Juni: Roos en Kamperfoelie

Juli: Waterlelie en Delphinium

Augustus: Gladiool en Klaproos (klaproos is zoals kaartje Ida)

September: Aster en Klimop

Oktober: Calendula (Goudsbloem) en Cosmos

November: Chrysant en Anjer

December: Hulst en Orchidee

Letterpers letterpress op maat tekenen geboortekaartje familie
Letterpers letterpress op maat tekenen geboortekaartje familie schets

De grote broer en/of zus op het geboortekaartje? Dit kunnen we op maat voor jullie tekenen. Jullie leveren een foto aan van jullie zoon en/of dochter gemaakt vanaf de zijkant zodat je de silhouetten goed kunt zien. Het hoeft natuurlijk niet alleen de broer of zus te zijn, we kunnen het hele gezin op maat voor jullie kaartje tekenen.

Letterpers geboortekaartje silhoutte opmaat tekenen 1.2
Letterpers geboortekaartje silhoutte opmaat tekenen 2.2
Letterpers letterpress geboortekaartjes Lauren wieg kindje kijkt broer silhouette

De ouders van Olivier wilden graag de Amsterdamse grachten en het studentenhuis op het kaartje waar Olivier zijn vader heeft gewoond. Op basis van een foto tekenden wij het studentenhuis tussen de grachtenpanden in. Het resultaat is een kaartje wat naar de ideeën van de ouders op maat is getekend.

Scotty gaat opgroeien in een prachtig huis die zijn ouders graag op het geboortekaartje wilden. Op basis van een foto tekenden wij het huis tot in de detail om het nog persoonlijker te maken. De klant had nog een paar details wat ze net iets anders wilden, dit tekenden ze op de schets en wij werkten dit verder uit. We gaan altijd door met correcties tot jullie 100% tevreden zijn.