Nieuwe ontwerpen

Nieuwe ontwerpen

Om jullie altijd op de hoogte te houden van onze nieuwste ideeën hebben we nu een pagina gemaakt met onze nieuwste ontwerpen. We mixen met verschillende eigen getekende illustraties, papiersoorten en lettertypes.

Wil je ook jullie mooie orginele kaartjes? Bij elke kaart staat een prijsindicator met aanvraagformulier. Liever een andere afbeelding of kleur, maar staat dit er niet tussen. Laat het ons weten, veel is mogelijk!

Karton en papiersoorten

De prachtige papier kleuren zijn 600 tot zelfs 700 gram. Het khadi papier is er van 150 tot 320 gram. Het wordt ook op dikker papier gemaakt, dit is op aanvraag

Heb je een mooi kaartje gezien maar net boven jullie budget? Met een simpele aanpassing in het aantal drukgangen kunnen we de kaartjes minimaal 100 euro goedkoper drukken. Mail ons voor alle informatie!

Inkt en folie kleuren

Alle inkten mengen we met de hand. Hierdoor kunnen we alle kleuren van de regenboog voor je mengen. Heb je de babykamer in een mooie kleur geschilderd en wil je deze kleur ook op het kaartje? We mengen het graag voor je.

Folie kleuren zijn verkrijgbaar in wel 50 verschillende soorten. De mooiste kleuren hebben we op voorraad liggen en kun je tevens in de studio bekijken. Van goud, zilver en koper tot roze, blauw en holografische folie.