Inspirerende ontwerpen

Om jullie altijd op de hoogte te houden van onze nieuwste ideeën hebben we nu een pagina gemaakt met onze inspirerende ontwerpen. We mixen met verschillende eigen getekende illustraties, papiersoorten en lettertypes.

Wil je ook jullie mooie originele kaartjes? Bij elke kaart staat een prijsindicator met aanvraagformulier. Liever een andere afbeelding of kleur, maar staat dit er niet tussen. Laat het ons weten, veel is mogelijk!

Heb je een mooi kaartje gezien maar net boven jullie budget? Met een simpele aanpassing in het aantal drukgangen kunnen we de kaartjes minimaal 100 euro goedkoper drukken. Mail ons voor alle informatie!

Kaarten gemaakt met een laser, dat geeft veel mogelijkheden. De vorm van de kaarten bepalen jullie.
De kaarten kunnen bedrukt worden met een pms kleur (geen folie) of een folie druk.

Kaarten gemaakt met letterpers (=verdiept in het papier) gedrukt op gekleurd papier. De mooie papierkleuren kunnen bedrukt worden met een kleur, een folie of een kleur met een folie.  De opties zijn verschillend in prijs, zoals je ook ziet bij de verschillende tarieven bij de afbeeldingen.

Onze geprinte kaarten zijn niet zomaar geprinte kaartjes. Door een extra toevoeging zoals een foliedruk worden de kaarten extra bijzonder. De kaarten zijn gedrukt op mooi 300 gram katoen papier. Belangrijk: De kleur van het papier, de folie en het lettertype kan je aanpassen. Maar het ontwerp in deze serie niet. Hierdoor kunnen we de kaarten goedkoper aanbieden dan de Letterpers geboortekaarten. De tarieven van dit type kaarten is gelijk aan elkaar.

Deze ontwerpen kunnen gedrukt worden op handgeschept papier. Dit kan met een letterpers kleur of met een verdiepte folie.

Er zijn al veel mooie skyline kaarten gemaakt. Maar er is meer mogelijk, en dat zien jullie hier!