Nieuwe ontwerpen

Nieuwe ontwerpen

Om jullie altijd op de hoogte te houden van onze nieuwste ideeën hebben we nu een pagina gemaakt met onze nieuwste ontwerpen. We mixen met verschillende eigen getekende illustraties, papiersoorten en lettertypes.

Ook afmetingen, inkt kleuren en folie kleuren komen aan bod. Laat je inspireren en mail ons jullie ideeën voor een uniek en eigen kaartje voor jullie kindje. info@letterpers.nl

Karton en papiersoorten

We hebben verschillende prachtige kleuren dik 600 of 700 gram karton papier. Deze kaarten kun je niet vouwen. Liever een gevouwen kaartje? Dan adviseren je 300 gram. Zie je een mooi kaartje staan en wil je toch liever een gevouwen kaart? Dit is zeker mogelijk! We passen het ontwerp graag voor jullie aan.

Heb je een mooi kaartje gezien maar net boven jullie budget? Met een simpele aanpassing in het aantal drukgangen kunnen we de kaartjes minimaal 100 euro goedkoper drukken. Mail ons voor alle informatie!

Inkt en folie kleuren

Alle inkten mengen we met de hand. Hierdoor kunnen we alle kleuren van de regenboog voor je mengen. Heb je de babykamer in een mooie kleur geschilderd en wil je deze kleur ook op het kaartje? We mengen het graag voor je. Folie kleuren zijn verkrijgbaar in wel 50 verschillende soorten. De mooiste kleuren hebben we op voorraad liggen en kun je tevens in de studio bekijken. Van goud, zilver en koper tot roze, blauw en holografische folie.

Vierkante minimalistische geboortekaarten