Offerte aanvragen

Een bijzondere uitnodiging voor jullie bruiloft? Bij ons ben je van harte welkom!

De kaarten voor jullie huwelijksdag maak je met Letterpers!

Prijsindicatie trouwkaarten
Jullie bruiloft is een unieke dag die je bijzonder wilt aankondigen. Wij helpen jullie om een eigen unieke uitnodiging te maken, perfect passend bij jullie grote dag. De prijs is afhankelijk van je ontwerp, aantal kleuren, tekstwissels (dag-, avond-, receptiegasten), losse kaartjes etc. Voor 100 kaarten, met een bestaand ontwerp, is de richtprijs  € 500  incl. btw en de enveloppen. Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@letterpers.nl met daarin de volgende gegevens:

– Wanneer jullie gaan trouwen
– Gewenste verzenddatum van de trouwkaart
– Hoeveel kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel dag-, avond-, receptie kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel kleuren willen jullie gebruiken op de kaart?
– Eventueel met enveloppen en sluitzegels?
– Willen jullie een nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp van onze website. Of leveren jullie zelf een kant en klaar ontwerp in pdf aan?

Ontwerp- en levertijd
Wij reserveren ruim tijd om jullie kaarten te ontwerpen. Na het aanleveren van jullie wensen en teksten maken wij een eerste opzet van het ontwerp. Door de vakkundige ontwerpsters wordt goed gekeken of de kaart in balans is. Waar nodig zullen wij adviseren of suggesties doen om de kaart nog mooier te maken. In een pdf tonen wij het eerste ontwerp en samen maken wij er een perfecte set van.

De levertijd is tussen de 8 tot 12 werkdagen. De kaarten worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de drukpers en dit is een zorgvuldig proces. Het gehele tijdspad van offerte tot aan dat de trouwkaarten bij jullie bezorgd varieert tussen de 6 en 10 weken.

Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

Contact en afspraken
Wil je liever telefonisch contact of langskomen? Wij zijn op afspraak te bezoeken. Vooraf sturen we een offerte zodat wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek en jullie een idee hebben van de kosten. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Onze contactgegevens vind je hier.