Offerte aanvragen

Trouwkaarten maak je met Letterpers

Prijsindicatie

Jullie bruiloft is een unieke dag die je bijzonder wilt aankondigen. Wij helpen jullie om een eigen unieke uitnodiging te maken, perfect passend bij jullie grote dag.  De prijs bij de collectie op maat is voor de algemene uitnodigingen met 1 tekst.

De prijs is afhankelijk van je ontwerp, aantal kleuren, losse kaartjes etc. Wil je bijvoorbeeld twee kaarten in dezelfde kleur laten maken, voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten dan maken wij een nieuwe drukplaat erbij voor 80 euro ex btw. De kaarten gaan met deze drukplaat handmatig door de pers en zo creëren wij 1 uitnodiging met 2 tekstversies.

Aanvragen offerte

1. Kies jullie favoriete kaart of een ontwerp bij benadering.
2. Kies het aantal te versturen uitnodigingen.
3. Graag noteren bij de opmerkingen:
– Of jullie dag- en avondgasten ontvangen?
– Wanneer willen jullie de kaarten versturen?
– Willen jullie ook enveloppen en sluitzegels bestellen?
– Wat jullie ontwerp wensen zijn. Is dit het perfecte ontwerp of versturen jullie liever een ontwerp op maat.

Op basis van deze informatie ontvangen jullie de offerte.

Ontwerp- en levertijd

Wij reserveren ruim tijd om jullie kaarten te ontwerpen. Na het aanleveren van jullie wensen en teksten maken wij een eerste opzet van het ontwerp. Door de vakkundige ontwerpsters wordt goed gekeken of de kaart in balans is. Waar nodig zullen wij adviseren of suggesties doen om de kaart nog mooier te maken. In een pdf tonen wij het eerste ontwerp en samen maken wij er een perfecte set van.

De levertijd is tussen de 5 tot 8 werkdagen. De kaarten worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de drukpers en dit is een zorgvuldig proces. Het gehele tijdspad van offerte tot aan dat de trouwkaarten bij jullie bezorgd varieert tussen de 6 en 10 weken.

Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

Start de offerte aanvraag

Bekijk hier onze trouwcollectie, zie de prijzen en vraag een offerte aan via: https://letterpers.nl/product-categorie/trouwkaarten/