Offerte aanvragen

Een bijzondere uitnodiging voor jullie bruiloft? Bij ons ben je van harte welkom!

De kaarten voor jullie huwelijksdag maak je met Letterpers!

Prijsindicatie trouwkaarten
Je bruiloft is een unieke dag die je ook bijzonder wilt aankondigen. Wij kunnen jullie helpen om een eigen unieke kaart te maken, welke perfect aansluiten bij jullie grote dag. De prijs is afhankelijk van je ontwerp, aantal kleuren, tekstwissels (dag-, avond-, receptiegasten), losse kaartjes etc. Voor 100 kaarten, met een bestaand ontwerp, is de richtprijs  € 500  incl. btw en de enveloppen. Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@letterpers.nl met daarin de volgende gegevens:

– Wanneer jullie gaan trouwen
– Gewenste verzenddatum van de trouwkaart
– Hoeveel kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel dag-, avond-, receptie kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel kleuren willen jullie gebruiken op de kaart?
– Eventueel met enveloppen en sluitzegels?
– Willen jullie een nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp van onze website. Of leveren jullie zelf een kant en klaar ontwerp in pdf aan?

Levertijd
De levertijd is tussen de 8 tot 12 werkdagen.

Ruimte op de pers In juni en juli zitten wij helemaal vol en kunnen geen kaarten drukken. We kunnen wel nu alvast jullie kaarten ontwerpen en ze vanaf half augustus drukken. Hou er rekening mee dat jullie de kaarten dan eind augustus zullen ontvangen.

Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

Contact en afspraken
Wil je liever telefonisch contact of langskomen? Wij zijn op afspraak te bezoeken. Vooraf sturen we een offerte zodat wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek en jullie een idee hebben van de kosten. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Onze contactgegevens vind je hier.