Offerte aanvragen

Trouwkaarten maak je met Letterpers

Prijsindicatie
Jullie bruiloft is een unieke dag die je bijzonder wilt aankondigen. Wij helpen jullie om een eigen unieke uitnodiging te maken, perfect passend bij jullie grote dag.  De prijs bij de collectie op maat is voor de algemene uitnodigingen met 1 tekst.

De prijs is afhankelijk van je ontwerp, aantal kleuren, losse kaartjes etc. Wil je bijvoorbeeld twee kaarten in dezelfde kleur laten maken, voor bijvoorbeeld dag- en avondgasten dan maken wij een nieuwe drukplaat erbij voor 80 euro ex btw. De kaarten gaan met deze drukplaat handmatig door de pers en zo creëren wij 1 uitnodiging met 2 tekstversies.

Vrijblijvende offerte
Mail voor een passende prijsindicatie naar info@letterpers.nl met daarin de volgende gegevens:

– Wanneer jullie gaan trouwen?
– Gewenste verzenddatum van de trouwkaart?
– Hoeveel kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel dag-, avond-, receptie kaarten hebben jullie nodig?
– Hoeveel kleuren willen jullie gebruiken op de kaart?
– Eventueel met enveloppen en sluitzegels?
– Willen jullie een nieuw ontwerp? Of een combinatie van eerder gemaakte ontwerpen en zo ja, van welke ontwerpen? Of leveren jullie zelf een kant en klaar ontwerp in pdf aan?

Ontwerp- en levertijd
Wij reserveren ruim tijd om jullie kaarten te ontwerpen. Na het aanleveren van jullie wensen en teksten maken wij een eerste opzet van het ontwerp. Door de vakkundige ontwerpsters wordt goed gekeken of de kaart in balans is. Waar nodig zullen wij adviseren of suggesties doen om de kaart nog mooier te maken. In een pdf tonen wij het eerste ontwerp en samen maken wij er een perfecte set van.

De levertijd is tussen de 8 tot 12 werkdagen. De kaarten worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de drukpers en dit is een zorgvuldig proces. Het gehele tijdspad van offerte tot aan dat de trouwkaarten bij jullie bezorgd varieert tussen de 6 en 10 weken.

Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

Bekijk hier onze trouwcollectie: https://letterpers.nl/product-categorie/trouwkaarten/