100% Katoen papier

De meeste kaarten drukken wij op mooi 100% katoen papier waar we ook exact bijpassende Letterpers enveloppen bij leveren. Alle maten zijn te snijden door de strakke buitenrand, ook labels. Hieronder zie je de meest bestelde maten van het off white papier. Maar er zijn nog andere kleuren waaruit je kunt kiezen. Klik hier voor de kleuren

10 x 15 cm
11 x 17 cm
13 x 13 cm
10 x 21 cm

2 kleurig papier

Bij Letterpers kan je kiezen uit maar liefst 48 kleuren papier. En hoe leuk is het om 2 kleuren papier te combineren! Het papier wordt op elkaar geplakt tot 600 gram tot maar liefst 900 gram! Door de dikte zie je de beide kleuren op de zijkant terug. Zo creëer je je eigen kleur op snede.

Stel zelf je kleuren samen! Klik hier voor een kleuroverzicht.

Oud Hollands papier

Geschept papier is papier met een gekartelde buitenrand. De kaartjes kun je gevouwen, met de vouw links of boven. Ook beschikbaar voor een staande enkelzijdige kaart.

Het geschepte papier is altijd in 300 gram. Verkrijgbaar in de afmeting:

9 x 13,5 cm
10 x 16 cm
13 x 13 cm

Linnen stof

Papier met linnen stof heeft een prachtige structuur. Er zijn veel kleuren verkrijgbaar. Het maken van een gevouwen kaartje is tevens mogelijk.

Velours / fluweel / velvet stof

Luxe, dat is de uitstraling van dit fluwelen velours papier. Het voelt zacht en speciaal. Te gebruiken voor gevouwen of ongevouwen kaarten, maar ook prachtig als trouwmap. Kijk hier voor de kleuren.

Handgeschept papier

Dit papier is handgeschept. Kijk naar de prachtige structuur. Robuust maar ook klassiek. Afhankelijk van het design kan je alle kanten op. Gemaakt door een echte papierschepper uit de papiermolen. Alle velletjes zijn verschillend.

Khadi handgeschept papier is te koop in de webshop: https://letterpers.nl/product-categorie/shop/papier/

Gras papier

Nieuw is een speciale lijn van graspapier. Het heeft een prachtige groene kleur en als je goed kijkt zie je de sprieten nog zitten.

Wil je ook ons groene papier zien, voelen of ruiken? Je bent van harte welkom in onze studio.

Transparant papier

Een wikkel met het dag-programma? De brief van de ceremoniemeesters? Een extra kaartje op je vrienden en familie uit te nodigen voor een baby borrel of een doopfeest? Of als trouwkaart?

We hebben verschillende kleuren transparant papier en enveloppen in de collectie zodat je dit papier perfect kan gebruiken als aanvulling bij jullie trouwkaart of geboortekaartje.

Glanzend parelmoer en metallic papier

Op zoek naar papier dat net een klein glimmertje heeft maar niet over de top? Dit glanzende metallic papier is prachtig van structuur. Bij een gevouwen kaartje heb je de parelmoer glans op de voorkant en aan de binnenkant is het mooi mat. De perfecte combinatie voor als je net even iets anders wilt.

Grijs- en bruinkarton

Het ruw grijs- en bruinkarton is verkrijgbaar in 600 gram. Op alle formaten te snijden.

Het papier is niet geschikt voor een het werken met een volvlak of pregen. Ook kan het niet gevouwen worden.

Gedrukte kaarten op diverse papiersoorten zien?

Voor de trouwcollectie klik hier
Kijk hier voor de geboortekaarten