Meer informatie geboortekaarten

letterpers_meer_info_drukplaatje

Old school meets design. Elke geboorte vraagt om een unieke kaart. Laat de wereld kennismaken met jullie zoon of dochter. Precies zoals jij dat wilt. Bij ons ben je van harte welkom!

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor jullie unieke kaarten. Binnen 5 dagen zullen wij contact opnemen. Als de offerte akkoord is, krijg je een online akkoord verzoek met een formulier voor jullie wensen. Zo weten wij hoe het kaartje eruit mag zien en gaan wij het ontwerp inplannen.

In mei en juni zitten wij al helemaal vol wat betreft het drukken van kaarten. Wil je toch een mooie kaart met reliëf, dan kunnen wij op korte termijn alleen een Letterpers Classic voor jullie maken. Tot half augustus is er geen ruimte meer om een kaart met folie of een geprinte kaart te maken. Het ontwerp van kaarten zonder folie kan nog wel! Er zijn nog enkele plaatsen vrij in juli en augustus!

Prijsindicatie geboortekaarten
Wil je eerst zelf online uitrekenen wat je kaartje ongeveer gaat kosten. Bij de meeste kaarten staat de stukprijs aangegeven als je de kaart ‘opent’. De prijs is inclusief de bewerkingen, zoals een preeg of een folie. En op basis van 125 kaarten exclusief enveloppen. Wil je meer of minder kaarten bestellen, hier vind je een rekenvoorbeeld.

Levertijd
De kaartjes ontvang je tussen de 2 en 6 werkdagen dit is afhankelijk van de bewerkelijkheid van de kaart, we houden je op de hoogte wanneer de kaartjes op de post gaan. Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

De kaarten kunnen wij altijd aanpassen qua bewerkingen. De kleur of het lettertype aanpassen, dat is gratis. Wil je een kleur met meer bewerkingen bijvoorbeeld van een enkelzijdige kaart naar een openvouwbare kaart. Dat heeft invloed op de prijs, omdat de kaart dan nogmaals door de pers gaat.

Je kunt ook zelf je ontwerp maken en online bestellen. Prachtige kaarten met een letterpers diepdruk bestel je via https://letterpers.nl/letterpress-classics/. Ook geprinte kaarten met een glimmende folie kan je zelf samenstellen en bestellen via http://letterpers.nl/geboortekaarten/geboortekaarten-collectie-foil-classics/

Contact en afspraken
Wil je liever telefonisch contact of langskomen? Wij zijn op afspraak te bezoeken. Vooraf sturen we een offerte zodat wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek en jullie een idee hebben van de kosten. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Onze contactgegevens vind je hier.

Formulier voor aanvraag geboortekaarten