Informatie over geboortekaarten

Old school meets design. Elke geboorte vraagt om een unieke kaart. Laat de wereld kennismaken met jullie zoon of dochter. Precies zoals jij dat wilt. Bij ons ben je van harte welkom!

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor jullie unieke kaarten. Binnen 5 dagen zullen wij contact opnemen. Als de offerte akkoord is, krijg je een online akkoord verzoek met een formulier voor jullie wensen. Zo weten wij hoe het kaartje eruit mag zien en gaan wij het ontwerp inplannen.

In juli zitten wij al helemaal vol wat betreft het drukken van kaarten. Tot half augustus is er geen ruimte meer om een kaart met folie of een geprinte kaart te maken. Het ontwerp van kaarten zonder folie kan nog wel! Er zijn nog enkele plaatsen vrij in augustus!

Levertijd
De kaartjes ontvang je tussen de 2 en 6 werkdagen dit is afhankelijk van de bewerkelijkheid van de kaart, we houden je op de hoogte wanneer de kaartjes op de post gaan. Hoe werkt het? Meer vragen? Klik hier.

Prijsindicatie geboortekaarten
Wil je eerst zelf online uitrekenen wat je kaartje ongeveer gaat kosten. Bij de meeste kaarten staat de stukprijs aangegeven als je de kaart ‘opent’. De prijs is inclusief de bewerkingen, zoals een preeg of een folie. En op basis van 125 kaarten exclusief enveloppen. Wil je meer of minder kaarten bestellen, hier vind je een rekenvoorbeeld.

De kaarten kunnen wij altijd aanpassen qua bewerkingen. De kleur of het lettertype aanpassen, dat is gratis. Wil je een kleur met meer bewerkingen bijvoorbeeld van een enkelzijdige kaart naar een openvouwbare kaart. Dat heeft invloed op de prijs, omdat de kaart dan nogmaals door de pers gaat.

Snelle levering in augustus
In augustus kunnen wij online bestelling maken. Prachtige kaarten met een letterpers diepdruk bestel je via https://letterpers.nl/letterpress-classics/. Ook geprinte kaarten op het dikke 600 grams papier met een glimmende folie kan je zelf samenstellen en bestellen via http://letterpers.nl/geboortekaarten/geboortekaarten-collectie-foil-classics/

Formulier voor aanvraag geboortekaarten