Lakzegels en sluitstickers

Lak- of waxzegels

Via Instagram en Pinterest zie je de prachtigste zegels langskomen. Je kunt ze gebruiken om jullie postpakketje luxer te maken. Ben je handig en geduldig, dan kan je zelf aan de slag met het smelten van een waxkaarsje en dan stempelen. Of je bestelt de zegels bij letterpers met een plakker aan de onderkant.

Indicatieprijs
Het ontwerp voor op de zegel maken wij gratis. Je kunt kiezen voor een diameter van 15, 20, 25, 30, 35 of 40 mm.

De zegels met plakkertje bestel je vanaf 50 stuks voor 200 euro incl. btw. Liever meer? Meer zegeltjes bestel je voor 2.20 incl. btw per stuk (2 euro ex btw).

Waarom is Letterpers duurder?
Klopt, wij zijn duurder dan andere aanbieders van zegels maar dat heeft een goede reden. Wij maken alle zegeltjes met de hand. De zegels zijn niet zo ‘netjes’ omdat het echt handgemaakt is.

 

Sluitstickers

Ook een mooi idee, stickers op maat laten maken. Je kunt kiezen voor een folie kleur, of voor een andere kleur passend bij jullie uitnodigingen of geboortekaartjes.

Prijs
We kunnen jullie initialen, of een afbeelding op de stickers zetten. 500 stickers kunnen wij maken voor 181 euro incl. btw (150 euro ex btw)

Het is een behoorlijk aantal, maar je kunt ze ook gebruiken wanneer jullie kindje naar de kinderopvang gaat en een eetbakje met naamsvermelding nodig heeft. Of als je andere kaartjes verstuurd naar geliefden, hoe leuk is het dat jullie familienaam op de sticker staat.

Je krijgt de stickers op een rol.

 

Wil je meer informatie over zegels of stickers?

Mail ons voor meer informatie!