Hoe werkt het ontwerpen en drukken van trouwkaarten?

Ontdek unieke trouwkaarten op maat bij Letterpers

Zoek je mooie trouwkaarten die perfect passen bij jouw bruiloft? Dan ben je bij Letterpers aan het juiste adres. In onze collectie vind je een breed scala aan save the dates en trouwkaarten, in verschillende stijlen en formaten. Kaarten met een goudfolie of een prachtige blinddruk in het papier.

Vraag vrijblijvend om een offerte

Klik op een kaart in de collectie voor meer informatie. Geef bij je aanvraag aan of je één tekst wilt voor je gasten, of dat je dag- en avondgasten ontvangt. Werken jullie met een budget? Geef het door dan kunnen wij gerichter meekijken. 

Ontvang voorbeeldkaarten per post

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij contact met je op om de offerte te finetunen. Zodra de offerte akkoord is, ontvang je voorbeeldkaarten van eerder gedrukte uitnodigingen per post. Zo kun je de ambachtelijke kwaliteit van onze kaarten zelf ervaren.

Levertijd trouwkaarten

Na het ontvangen van de voorbeelden zijn jullie overtuigd, en kunnen wij aan de slag. Wij gaan aan de slag met jullie input en teksten. Als het ontwerp definitief is starten wij de drukpersen. De levertijd ligt tussen de 5-12 werkdagen. Afhankelijk van hoe uitgebreid de trouwset wordt. Heb je op korte termijn de kaarten nodig. neem dan telefonisch contact op.

Beperkt aantal opdrachten per maand

Met de handgedrukt op een Heidelberg pers. Dat is een prachtig proces maar ook tijdrovend. Daarom kunnen wij slechts een beperkt aantal kaarten per maand produceren. Vraag snel om een offerte om zo een plaats voor jullie kaarten op de pers te garanderen.

Scroll naar boven