Gastenboek

Met veel liefde maken we jullie kaartjes. Deze liefde zie je ook terugkomen in jullie prachtige reviews op Google. Hieronder een selectie met de kaartjes die erbij horen. Wil je ook graag een review schrijven?

Daar zijn we erg blij mee en hopen we zo op deze manier andere ouders te inspireren en mag dit hier.

 
 Fulco Groeneveld

>>


<<

Maartje
We zijn zo blij met het geboortekaartje voor onze dochter! Prachtig papier en wat een mooie diepe kleuren. De communicatie met Annemarije en Tiny verliep heel prettig en soepel en de aanpassingen werden snel en goed doorgevoerd. De kaartjes werden ook heel snel geleverd (nog in de kraamweek!), dus dat vonden we ook fijn. Het op voorhand al adresseren van de enveloppen was echt ideaal, handig dat de enveloppen hiervoor al konden worden geleverd. Al met al denken wij dat je voor de mooiste kaartjes gewoon bij Letterpers moet zijn :) Dank!

Esmee A
Via Google bij Letterpers terecht gekomen. Telefonisch contact opgenomen en onze wensen besproken. Ongelofelijk hartelijk, kennis van zaken en bijzonder prettige communicatie is wat bij mij naar boven komt wat betreft de ervaring met Letterpers. Super vriendelijk en bijzonder kundig. Onze kaart was nog mooier dan dat we ( digitaal ) in de verbeelding hadden! Een absolute aanrader!