Enveloppen

Alle mogelijkheden voor enveloppen zie je hier

Letterpers heeft enveloppen ontwikkeld. De enveloppen passen perfect bij het papier en hebben een hoge kwaliteit. Op de achterkant zie je subtiel het kwaliteitslogo van Letterpers.

Beschikbaar in de maten:
11 x 15.6 cm
12 x 18 cm
14 x 14 cm
11 x 22 cm

De lichtgrijze enveloppen zijn voorradig in de maten:
11 x 15.6 cm
12 x 18 cm

De bruine kraft, zachtroze en lichtblauwe enveloppen zijn verkrijgbaar in de maat:
11 x 15.6 cm
14 x 14 cm

Naast drukwerk ook te koop in de webshop

De enveloppen bedrukt door middel van de ambachtelijke pers. Naast de preeg enveloppen kunnen we ook een kleur op de enveloppen zetten. Zoals jullie adres of een illustratie. Te koop bij drukwerk.

Kies je voor Oud Hollandse kaarten met een scheprandje? Dan zijn bijpassende enveloppen met een scheprandje het mooiste. Standaard sturen wij geheel off white enveloppen. Getoonde afbeelding is op maat gemaakt, prijs op aanvraag.

Beschikbare maten, passend bij het formaat kaartje, zijn:
9 x 14 cm
10 x 14.5 cm
11 x 17 cm
14 x 14 cm

Geprinte enveloppen, helemaal zoals jij ze wilt. Wij zorgen voor het perfecte papier. Het leuke hieraan is dat je de enveloppen kunt laten vouwen zoals je wilt. De print aan de binnen- of aan de buitenkant.

Een 600 grams kaart met een afmeting tot met 11 x 22 cm kan je frankeren met 1 postzegel.
Tip: enveloppen kan je eerder ontvangen, dat is handig voor het adresseren en frankeren.

Een cadeautje via de post krijgen. De enveloppen kunnen wij voorzien van een kleurloze preeg. Passend bij de trouwuitnodigingen of geboortekaarten. Wij adviseren graag over de mogelijkheden. Heb je zelf een idee, wij horen het graag.

De enveloppen bedrukt door middel van de ambachtelijke pers. Naast de preeg enveloppen kunnen we ook een kleur op de enveloppen zetten. Zoals jullie adres of een illustratie. Te koop bij drukwerk.

Folie zie je niet alleen op trouw- en geboortekaarten. Ook op de enveloppen zijn er mooie schitterende foliestructuren. Te koop in de webshop.

Je kunt ook kiezen voor een gevoerde enveloppen. Wij kunnen ze voor je voeren, of je kiest zelf een patroon voor de binnenkant. In de shop zijn een aantal mogelijkheden te bestellen. Staat je voorkeur er niet bij, laat het ons weten via info@letterpers.nl

Niet van alle enveloppen zijn goede foto’s gemaakt. Hier wordt aan gewerkt.

Hier een sneak preview van de halftransparante enveloppen. Leuk met confetti! En de prachtige Japanse enveloppen. Verkrijgbaar in meerdere maten.

Je kunt je voorstellen dat wij veel enveloppen maken en daardoor ook wel eens over houden. Ben jij nieuwsgierig naar onze restcapaciteit? Bel naar + 31 (0)6 44 0244 39 of stuur een email: info@letterpers.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee, het betreft kleine aantallen.

Een postzegel op maat is een gratis service. Alleen in combinatie met drukwerk. Bij Post.nl kan je het gemaakte pdf laden en daar de postzegels bestellen.

Enveloppen kan je prachtig afsluiten met sluitzegels. Wij hebben veel varianten. Ook los te bestellen hier in de shop!

Ook glimmende foliezegels hebben wij laten maken. Een prachtig detail voor op de enveloppen. Ook te koop in de webshop!