De drukkerij

Onze geboorte- en trouwkaarten worden met veel liefde ontworpen en gedrukt. We hebben verschillende soorten persen in de drukkerij waaronder een proefpers, trapdegels, handdegels en een foliepers. In de onderstaande filmpjes en foto’s laten we jullie graag zien hoe de kaartjes worden gedrukt. Handwerk kost tijd omdat elk kaartje per stuk door de drukpers gaat. Hou rekening met een levertijd tussen de 4 en 6 werkdagen na akkoord op de laatste versie voor geboortekaartjes en 6 tot 12 werkdagen na akkoord voor trouwkaarten. Vraag op tijd een offerte aan!

Poezenposter

Onze poezen posters zijn getekend door Tiny haar 5 jarige dochter. Tiny heeft hiervan een lino gemaakt en is de posters gaan drukken op haar proefpers in haar drukkerij in de oude Prodentfabriek in Amersfoort. De posters zijn in een oplage van 20 stuks gedrukt en te koop in onze shop voor 14,95 euro: https://letterpers.nl/product/poster-poes-a5-formaat/

Trouwkaart op handgeschept papier

Een heel bijzonder project voor een trouwkaart die is ontworpen door een kalligrafiste en wij hebben haar geadviseerd in het maken van het juiste handgeschepte papier wat speciaal voor deze trouwkaart is geschept. De matte gouden folie hebben we met 130 graden diep in het handgeschepte papier gedrukt. Elke kaart is uniek.