Contact met Letterpers

Letterpers Printshop printer letterpress workshop werkplaats drukkerij geboortekaarten trouwkaarten bijzonder drukwerk shop

+ 31 (0)6 44 0244 39
info@letterpers.nl

De studio is op afspraak open.

Maandag van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 15.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Gesloten in de avonduren, in het weekend
en op feestdagen.

Adres
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Parkeren kan op de parkeerplaats Oliemolenkwartier aan de Eemlaan. Het is betaald parkeren en er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s. Loop door de witte poort naar de Nieuwe Stad en je ziet als eerste restaurant Hoogvuur. Daarnaast is de Letterpers studio.

Afspraak
Ben je op zoek naar een geboortekaartje of trouwkaart.

We adviseren jullie graag! Wij zijn hiervoor uitsluitend op afspraak te bezoeken om jullie te adviseren.

Vooraf sturen we een offerte zodat wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek en jullie een idee hebben van de kosten. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

Het kan in sommige maanden ontzettend druk zijn, reserveer daarom op tijd een plekje voor jullie kaart op onze drukpers!

Hier een sneakpreview van een afspraak.

Tiny_Risselada_letterpers_bloominspiration_DSC1163_zw

Eigenaresse en ontwerpster

“Vanaf groep 3 wist ik het al, ik wil ontwerper worden. Op de basisschool waren vooral de werkstukken favoriet om te maken en tekende ik volop. Vanaf mijn 14e ben ik gaan schilderen met olieverf zodat ik werd toegelaten op de Kunstacademie ArtEZ. Als een vis in het water heb ik daar 4 jaar dag en nacht rondgelopen. Na een stage bij het grootste ontwerp bureau ter wereld, Pentagram in Londen, heb ik gewerkt bij twee verschillende ontwerpbureau’s in Amsterdam.”

“Op een gegeven werd ik zwanger en had ik een mooi geboortekaartje ontworpen voor mijn dochtertje. Dit wilde ik op een bijzondere manier laten drukken. Mijn Ierse collega wees me op Letterpress, boekdruk wat steeds hipper werd in Amerika. In Nederland kon ik dit nergens vinden en heb een kleine Adana handdegeltje gekocht in Engeland en ben een jaar later zelf mijn trouwkaart gaan drukken. Hier was ik zo enthousiast over en starte een blog over deze prachtige manier van werken met inkt en letters. De eerste aanvragen kwamen al snel binnen en in no-time kon ik het niet meer alleen aan en vond ik een prachtig plekje in de oude Prodentfabriek in Amersfoort, om verder uit te breiden.”

“Onze kaarten worden nog steeds ambachtelijk gedrukt en elk kaartje wordt naar wensen van de ouders ontworpen. Zo is geen dag hetzelfde en is het altijd weer een uitdaging om een prachtig nieuw ontwerp te maken voor een kindje of een bruidspaar.”

Linkedin profiel Tiny

Sales en Online Marketing

Al ruim vijf jaar werk ik met veel plezier bij Letterpers. Tiny en ik kennen elkaar al vanaf de middelbare school, en toen het drukker werd bij Letterpers vroeg zij of ik een aantal uurtjes voor haar wilde werken. Dit aantal is uitgegroeid naar mijn volledige baan. Van offerte tot factuur, je kunt bij mij terecht. Meerdere onderdelen van online marketing heeft mijn interesse. Kortom de werkzaamheden zijn zeer divers. Heerlijk al dat blije babynieuws wanneer een trotse vader of moeder de geboortegegevens doorgeeft van hun kleine spruit.

Linkedin profiel Annemarije

“We hebben ze ontvangen. En wat zijn er blij mee!!!
Mega leuk zijn ze!!
Bedankt voor al je inzet!”

Groetjes Judith en Merijn

“Tiny, ontzettend bedankt voor de prachtige kaarten!
Ze zijn met applaus ontvangen bij iedereen.”

Grote groet,
Viktor & Sanne

MET LIEFDE GEMAAKT

Unieke en op maat gemaakte ontwerpen of kies je liever voor één van de prachtige bestaande kaartjes?
Onze ambachtelijke kaartjes zijn per stuk met liefde gemaakt.