Agenda

letterpers-letterpers-geboortekaart-dsc_4533_savethedate_aquarel

Letterpers in Amsterdam

Letterpers staat op de Engaged beurs! Op 30 september en 1 oktober kan jij ons ontmoeten in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Op de beurs kan je volop inspiratie opdoen voor de aankleding van jullie trouwdag. Trouwjurken, boeketten, sieraden en taarten.

Zoek je mooie uitnodigingen, gemaakt op ambachtelijke wijze. Kom dan bij ons. Wij vertellen je alles over de druktechniek en over de mogelijkheden om jullie uitnodigingen op maat te ontwerpen. Toegangskaarten kan je kopen via http://www.engaged.nl/tickets

Love and Marriage beurs Haarlemmerliedde 2017

Love and Marriage beurs - 18 en 19 november

Afgelopen september waren wij in Utrecht. Een gezellige beurs met mooie stands. Ook in 2017 gaat Letterpers naar de Love and Marriage beurs, dit keer niet in Utrecht maar in Haarlemmerliede.

Komen jullie langs om onze nieuwe collectie te bekijken? De dames van Letterpers ontmoeten jullie graag. Er staat een handpers en drukplaten zodat je een indruk krijgt van de oude ambacht waarmee wij vandaag de dag nog werken.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.trouwplannen.nl/love-and-marriage-beurs/

Letterpress-Letterpers-geboortekaart-DSC_7540

Vrijdag 17 februari - Letterpers Open Studio - gratis deelname

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Letterpers? Dit is je kans!

Tiny, de grondlegster van Letterpers in Nederland, neemt jullie mee naar het ontstaan van de geboortekaartjes. Je leert over de techniek met de oude drukpersen en je gaat zelf je eigen letterpers kaart op onze nieuwste pers drukken! Ook gaan we samen aan de slag om naast de kaart een mooie enveloppe te maken. Dat en nog veel meer – vrijdag 17 februari!

Er is een ochtendsessie vanaf 10.30 uur en middagsessie vanaf 14.00 uur.

Deelname is gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden via: info@letterpers.nl en aan te geven in welke sessie je ingedeeld wilt worden. Er is een beperkt aantal plaatsen.